Må vi præsentere...

Det lokale anerkendte revisionsfirma

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst. Fra vores kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus. 

Det er den korte historie, og den begyndte i 1940. 

Siden har Martinsen målrettet udbygget positionen som den førende lokale og regionale samarbejdspartner. I kraft af vores solide erfaring, sikre ydelser og stærke referencer. Og vores specialiseringsgrad, der aldrig taber målet og den revisionære værdi af syne.

Som det lokale og regionale revisionsfirma drager vi - til gavn for vores kunder - i det daglige nytte af vores tætte kontakt med offentlige myndigheder, pengeinstitutter, advokater og andre fagligt kompetente samarbejdspartnere.

Vores idégrundlag

Vi er en moderne servicevirksomhed, som tilbyder alle kompetencer inden for en revisors naturlige arbejdsområder, herunder især revision, regnskabsmæssig assistance, skatterådgivning, økonomistyring og anden økonomisk rådgivning. Vores ydelser efterspørges af erhvervsdrivende, institutioner, offentlige virksomheder og enkelt personer.