77 års solid erfaring

Et jubilæum, vi er stolte af!

I 1940 præsenterede Henry Martinsen det første regnskabsmæssige facit og etablerede dermed den spæde start af dét, vi i dag - 78 år og mange regnskaber senere - kender som Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Med årene er Martinsen blevet små og mellemstore virksomheders foretrukne revisor og rådgiver. Gennem tiden har specielt mange ejerledede virksomheder valgt os, hvilket indebærer, at vi har opbygget en unik erfaring, viden og kompetence om alle økonomiske aspekter af en ejerledet virksomhed. Mange virksomheder har gennem årtier og generationer holdt fast i Martinsen som samarbejdspartner. Et valg, som vi i al beskedenhed tror på baserer sig på tillid, viden og resultater, og det faktum, at vi faktisk oprigtigt interesserer os for de mennesker, vi arbejder for og med.

Med årene har vi været igennem en spændende udvikling, hvor vi aktivt har medvirket til branchens generelle udvikling. Martinsen var i starten af 90’erne direkte medinitiativtager til stiftelsen af RevisorGruppen Danmark (RGD), der i dag er Danmarks største revisornetværk. RGD sikrer kvaliteten af medlemmerne og dermed vores kvalitetsstyring og efteruddannelse. Vi føler, at vi – trods alderen – har formået at følge med tiden, og at vi i dag fremstår som en dynamisk virksomhed, hvor et solidt værdigrundlag krydret med masser af arbejdsglæde og faglig dygtighed holder liv i en 78 år ung og vital arbejdsplads.

Med kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus og over 200 revisorer og servicemedarbejdere, heraf 30 statsautoriserede, er vi nået meget langt siden 1940. Vi er derfor stolte over, at Martinsen version 2015 kunne fejre 75 års jubilæet.