Nyheder

1. september 2014

Revision Aarhus bliver en del af Martinsen

Revision Aarhus bliver den 1. oktober 2014 en del af Martinsen.

Revision Aarhus bliver Martinsens nye kontor i Aarhus, hvor den regionale udvikling er inde i en spændende periode. Aarhus kontoret har i alt 32 ansatte, hvoraf 3 er statsautorisede revisorer. Kontoret har domicil på Voldbjergvej i Risskov. Vi får et hold super dygtige og engagerede kolleger i Aarhus, hvilket vil give endnu bedre muligheder  for at vi i Martinsen kan servicere vores kunder i det østjyske med gode løsnings- og udviklingsmuligheder.

Statsautoriseret revisor Søren Anthon Pedersen fra Revision Aarhus udtaler ”Det er vores klare ambition at fortsætte som en af områdets stærkeste revisionspartnere, og ved at blive en del af Martinsen, skaber vi de bedste forudsætninger for det. Martinsen er et spændende og proaktivt revisions- og rådgivningsfirma og har et værdigrundlag og en kultur, hvor man sætter en ære i at levere engageret, kompetent og loyal service, hvilket er et rigtig godt match til Revision Aarhus, hvor vi altid har vægtet vores kunder og medarbejdere meget højt”.

Martinsen kommer til at beskæftige over 200 medarbejdere, heraf 28 statsautoriserede revisorer med stærke lokale og regionale placeringer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Tørring, Vejen, Vejle  og Aarhus. Vi er medlem af det landsdækkende samarbejde Revisorgruppen Danmark samt den internationale revisororganisation PrimeGlobal.