Nyheder

28. december 2017

1.500 fodboldspillere deltager i 2017-udgaven af Martinsen Cup

1.500 fodboldspillere deltager i 2017-udgaven af Martinsen Cup i Vejen Idrætscenter.

Når mere end 1.500 fodboldspillere fra Midt-, Syd- og Sønderjylland samt Fyn i dag løber på banen, er det 29. gang at indendørsstævnet bliver afviklet.

Martinsen er igen i år hovedsponsor for stævnet, som bliver afviklet over to koncentrerede fodbolddage den 28. og 29. december med høj intensitet, god kampånd og stor fodboldpassion, og det glæder partner og ansvarlig for kontoret i Vejen, Henrik Esmann.

- Som virksomhed med kontor i Vejen, er vi glade for at kunne støtte op om de lokale sportsaktiviteter og et stort stævne som dette. Samtidig dækker de deltagende hold over en stor del af det geografiske område, vi kalder for vores hjemmebane. Vi betragter derfor sponsoratet, som i øvrigt er 18. gang som hovedsponsor, som et effektivt middel til at skabe mere synlighed omkring Martinsen. Ikke kun i Vejen, men i hele regionen, hvor vi også opererer, siger Henrik Esmann.

- Vi er meget glade for dette års mange tilmeldinger, som vi tilskriver både afviklingen over få timer for de enkelte rækker og de ideelle omgivelser i Vejen Idrætscenter. Men især at have Martinsen som hovedsponsor igen i år giver synlighed og genkendelighed, som har stor betydning for klubben, siger stævnearrangør Bente Christiansen fra Askov–Malt Ungdoms- og Idrætsforening.

- Vi glæder os over arrangementets rekordstore tilslutning med 215 tilmeldte hold. Det er super flot, og kræver god planlægning af stævnearrangører og et stort engagement fra mange frivillige kræfter, slutter Henrik Esmann.


Foto: Opgør mellem Vejen SF og Læborg GU. © Leif Christensen, LLN Press