Iværksætteri

Støtte til vækst og iværksætteri

- opstart og udvikling kræver en stærk partner

At udleve sin drøm som selvstændig og påbegynde rollen som iværksætter er en spændende periode. For langt de fleste iværksættere er de første 2-3 år også en periode, hvor overvejelser og beslutninger er mange, og hvor nogle af beslutningerne har afgørende betydning for det fundament, iværksætterens virksomhed skal udvikle og vokse fra.

Derfor er det også afgørende, at man som iværksætter benytter de rigtige rådgivere, så fundamentet bliver solidt og samtidig fleksibelt til fremtidens vækst og muligheder.

Vi reviderer dit syn på revisorer

En revisors vigtigste rolle er naturligvis afstemning af virksomhedens grundlæggende økonomi. Hos Martinsen er revisorens rolle dog udvidet meget, og typisk er vi også tæt knyttet til iværksætteren som rådgiver omkring økonomi, finansiering, selskabskonstruktioner, skat, fusioner osv.

Vi har de økonomiske værktøjer og kompetencer, som kan gøre den positive forskel, og vi kan trække på vores store netværk af specialister, såvel lokalt, nationalt og internationalt. For dig som iværksætter handler det om at skabe nogle økonomiske rammer, udfordringer. Det er det, vi er gode til hos Martinsen.

En engageret og interesseret partner

Vores primære kundegruppe har i næsten 75 år været mindre og mellemstore virksomheder, så vi kender din dagligdag og dermed det behov, du typisk har for øko-nomisk support og kompetent rådgivning.

Martinsens store styrke er, at vi er placeret i lokalområdet, at vi som personer kender området, og at vi har et stærkt netværk tæt på dig. Vi trives rigtig godt med at være med fra starten og medvirke til, at du som iværksætter får de svar og muligheder, som kan støtte din daglige drift, udvikling og spændende fremtid.

 

Vi afstemmer nutiden til fremtiden og kender dine behov og udfordringer som iværksætter

  • Ærlig og konstruktiv sparring
  • Rådgivning til vækst og udvikling
  • Revision
  • Bogholderi og regnskab