Internationalt samarbejde

- rigtige netværk og de rette kompetencer

I næsten 75 år har vi arbejdet med revision og rådgivning, og i den tid er verden blevet “mindre”, og en lang række virksomheder er blevet mere internationale. Derfor er vi medlem af revisororganisation PrimeGlobal – en interna-tional organization, som giver os kontakt til hele verden.

På denne måde kan vores kunder skaffe den information og den rådgivning, som de konkret har brug for.

Forretning i udlandet...

Uanset om virksomheden ønsker at sælge varer eller tjenesteydelser eller måske udføre byggeopgaver på et udenlandsk marked, så er det vigtigt at kende alle økonomiske og selskabsmæssige forhold. Overvejelser om etablering i udlandet, eksempelvis i form af en dattervirksomhed, kræver ligeledes en del information og assistance, som vi sikrer adgang til.

Revision og skat

Opgaver af revisionsmæssig og skattemæssig art, der kun kan løses i det pågældende land, løses af vores forbindelse og os i fællesskab. Derved sikrer vi vores kunder den rigtige rådgivning.

Vi ved, at vores svar og anbefalinger har afgørende betydning, hvilket også sikres via vores unikke samarbejde i PrimeGlobal.

Kompetent og klart svar

Hos Martinsen kender vi de udfordringer og behov, der kan opstå, når man ønsker at etablere virksomhed eller gennemføre forretning i udlandet.

 

Vi afstemmer nutiden til fremtiden og samarbejder med et kompetent og seriøst globalt netværk

  • Adgang til eksperter globalt
  • Salg af varer og tjenesteydelser
  • Byggeprojekter/udførelse af byggeopgaver
  • Etablering af selskab i udlandet
  • Revision og skat
  • Udenlandske selskaber som ønsker etablering i Danmark