Ejerleder

Ejerlederens foretrukne revisor og rådgiver

- når tillid og vilje gør forskellen

I næsten 75 år har vores primære kundegruppe været mindre og mellemstore ejerledede virksomheder De erfaringer, vi blandt andet har opsamlet ad den vej, gør, at vi har den største respekt for de mennesker, som både ejer og leder deres virksomhed.

Den videnserfaring gør også, at vi kan sige, at ejerledere får et sikkert og værdiskabende kort på hånden, når de vælger os som samarbejdspartner.

Ejerledere drives af noget andet...

For ejerledere er virksomheden hjerteblod, de følger deres instinkt og har modet og viljen til at træffe de store beslutninger og udvikle deres virksomhed i både mod- og med-vind. Ejerledere er i mange henseender erhvervslivets fundament og fremtid, fordi de ofte drives ud fra andre principper og værdier. Ægte ejerledere er deres virksomhed!

Partnerskab med forståelse og handling

Vi er meget bevidste omkring de krav og forventninger, ejerlederen har til sin samarbejdspartner. Derfor gør vi os meget umage med at forstå virksomhedens historie, udvikling, status og fremtidsplaner, inden vi begynder med at rådgive.

Vi ved, at vores svar og anbefalinger skal tage højde for både de menneskelige og faktuelle forhold, der typisk er i en ejerledet virksomhed.

Kompetent og klart svar

Hos Martinsen kender vi de udfordringer og behov, der kan være omkring finansiering, selskabskonstruktioner, skat, generationsskifte og økonomistyring.

 

Vi afstemmer nutiden til fremtiden og kender din behov og udfordringer som ejerleder

  • Ærlig og konstruktiv rådgivning
  • Finansiering, skat, generationsskifte osv.
  • Revision
  • Bogholderi og regnskab
  • Selskabskonstruktioner