Rådgivning

Professionel og ærlig rådgivning

- indsigt og erfaring skaber den rette værdi

I mere end 75 år har vi rådgivet primært mindre og mellemstore virksomheder De erfaringer, vi har opsamlet ad blandt andet den vej, gør, at vi har den største respekt for de virksomheder, som hver dag gør deres yderste for at skabe resultater og vækst for dem selv og vores samfund.

Den videnserfaring gør også, at vi kan sige, at vi har opbygget de kompetencer, som rigtig mange virksomheder kan få glæde og stor gavn af.

På sikker fremtidskurs…

Beslutninger og strategiske valg skal hvile på et sagligt og velfunderet grundlag. Rådgivningen skal også gøre en klar forskel og skabe fordele og værdi, som man kan bygge videre på. Hos Martinsen har vi med udgangspunkt i vores eget værdigrundlag en meget seriøs og proaktiv tilgang til vores rådgivning – det vil du kunne mærke fra start!

Revisionær tilgang til vores rolle

Hos Martinsen har vi defineret vores eget begreb “revisionær” som signalerer den rolle, vi ønsker som rådgivere og revisorer. Vi ønsker at være tydelige omkring vores engagement i virksomheden, at være visionære på egne og kunders vegne, og som rådgivere at udvise nærhed til vores kunder.

Summen af dette kombineret med vores erfaring og kompetencer skaber den rådgiverprofil, som vi ønsker, at vores kunder skal genkende, når de samarbejder med os.

Kompetent og klart svar

Hos Martinsen kender vi behovet for seriøs rådgivning. Derfor er vi også omhyggelige og præcise i det forarbejde og den analyse, vi lægger til grund for vores rådgivning.

 

Vi afstemmer nutiden til fremtiden og kender dine behov og udfordringer som ejerleder