Revisorelev i Martinsen

Søg stillingen som revisorelev

Vores rekruttering af elever er løbende i gennem foråret med forventet opstart primo august 2018 på et introduktionsforløb på Aarhus Business College.

Er du interesseret så send os din ansøgning til:

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
HR-ansvarlig Margit Nielsen
mail: mn@remove-memartinsen.dk

Læs mere om elevuddannelsen her

Det siger vores nuværende elever

Se filmen og hør hvad et par af vores nuværende elever kan fortælle.

Kasper Anker Nielsen, revisorassistent

Hos Martinsen har jeg min daglige gang på kontoret i Aarhus. Her har jeg en masse gode og meget kompetente kollegaer, som gennem mine første år i firmaet har været fantastiske til at kaste mig ud i diverse og meget forskellige opgaver. De mange forskellige opgaver, synes jeg, har givet mig en bred forståelse af branchen.

Som elev hos Martinsen får man hurtigt ansvaret for egne kunder og opgaver, hvilket jeg synes er mega fedt! Det gør, at man tidligt i forløbet bliver bekendt med den daglige drift i virksomhederne og de problemstillinger, de udfordres af.

Ved siden af dagligdagen hos Martinsen deltager man som elev i et uddannelsesforløb med andre revisorelever i RGD. I Martinsen sidder vi fordelt over hele landet, og skoleopholdene er en god anledning til at komme tættere på kollegaer i andre af firmaets afdelinger samt skabe et netværk på tværs af branchen.

I løbet af de første år har jeg udviklet mig meget både fagligt og personligt samt fået en masse nye og gode bekendtskaber - jeg glæder mig til mange flere år hos Martinsen.

Sebastian Bill, revisorassistent

At være elev hos Martinsen har været et rigtigt spændende forløb. Det har været 2 gode år der har budt på en masse faglige udfordringer. Elevforløbet er delt op i 2: arbejdet i virksomheden samt skoleforløbene i efteråret. Skoleforløbene har budt på en masse teori om skat, revision osv., men har mest af alt været en god mulighed for at socialisere med andre elever på tværs af afdelinger og firmaer. Det har klart været et plus.

Dagligdagen i Martinsen fylder dog mest. Jeg føler jeg har haft nogle gode kollegaer der har været gode til at sætte tid af til at hjælpe en med de udfordringer man støder på. Første statussæson var hård og jeg følte mig til tider lidt presset, men jeg kom igennem og er nu knap så skræmt over det. Arbejdsbyrden handler i høj grad også om hvad man selv er villig til. Opgaverne jeg har været med til har været meget blandede, hvilket har givet mig en god forståelse for branchen generelt.

Desuden har jeg lært en masse i løbet af de to år, og det er det fedeste at mærke hvordan man gradvist bliver mere og mere selvstændig i sit arbejde og bliver tildelt mere ansvar.

Christian Sonne Westerberg, revisorassistent

Min elevtid i Martinsen har været fyldt med udfordringer, gode bekendtskaber og personlig udvikling. Allerede efter kort tid fik jeg ansvaret for mine egne små opgaver, hvilket var medvirkende til en relativ stejl indlæringskurve allerede fra starten af elevforløbet. Som elev i Martinsen, bliver man en del af en faglig solid elevuddannelse, som fra starten udfordrer dig fagligt og giver mulighed for en masse nye personlige relationer. Man kommer ikke kun tæt på de andre Martinsen-elever, men også mange fra de andre RGD-kontorer. Dette gav en god mulighed for nye personlige relationer og faglig sparring, som har været med til at udvikle mig både fagligt og personligt de sidste to år.

Det jeg synes har været rigtig godt ved elevuddannelsen er, at man kombinerer skoleforløb af en uges varighed, med den daglige praksis, hvor du får lov til at arbejde med det du lærer på skoleforløbene. De sidste to år har været en travl tid, hvor man bliver målt på kvaliteten af ens udførte arbejde. Det har været fedt, løbende at se ens arbejde forbedre sig og i takt med dette, få større ansvar.

Line Kristensen, revisorassistent

At få en uddannelse ved Martinsen, giver et stabilt grundlag og en bred baggrund. Som revisorelev kommer man hele vejen rundt om opgaverne, og sidder med mange forskellige områder. I denne branche lærer man ikke alt på få år, faktisk siger man, at man lærer igennem hele ens karriere. Hos Martinsen føler man at der er tid og plads til, at man udvikler sig hele tiden. Som elev skal man gerne ind og snuse til alt, hvilket jeg føler, at jeg har fået rig mulighed for. Her er man med i opgaverne fra kunden kontakter Martinsen, til regnskabet er udarbejdet og indberettet.