Revisorelev i Martinsen

Søg stillingen som revisorelev

Vores rekruttering af elever er løbende i gennem foråret med forventet opstart primo august på et introduktionsforløb på Aarhus Business College.

Er du interesseret så send os din ansøgning til:

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gunhilds Plads 2
7100 Vejle

eller  mail hrafdeling@remove-memartinsen.dk

Skriv i ansøgning hvilke af vores kontorer du foretrækker.

Det siger vores nuværende elever

Se filmen og hør hvad et par af vores nuværende elever kan fortælle.

Christian Sonne Westerberg, revisorassistent

Min elevtid i Martinsen har været fyldt med udfordringer, gode bekendtskaber og personlig udvikling. Allerede efter kort tid fik jeg ansvaret for mine egne små opgaver, hvilket var medvirkende til en relativ stejl indlæringskurve allerede fra starten af elevforløbet. Som elev i Martinsen, bliver man en del af en faglig solid elevuddannelse, som fra starten udfordrer dig fagligt og giver mulighed for en masse nye personlige relationer. Man kommer ikke kun tæt på de andre Martinsen-elever, men også mange fra de andre RGD-kontorer. Dette gav en god mulighed for nye personlige relationer og faglig sparring, som har været med til at udvikle mig både fagligt og personligt de sidste to år.

Det jeg synes har været rigtig godt ved elevuddannelsen er, at man kombinerer skoleforløb af en uges varighed, med den daglige praksis, hvor du får lov til at arbejde med det du lærer på skoleforløbene. De sidste to år har været en travl tid, hvor man bliver målt på kvaliteten af ens udførte arbejde. Det har været fedt, løbende at se ens arbejde forbedre sig og i takt med dette, få større ansvar.

Line Kristensen, revisorassistent

At få en uddannelse ved Martinsen, giver et stabilt grundlag og en bred baggrund. Som revisorelev kommer man hele vejen rundt om opgaverne, og sidder med mange forskellige områder. I denne branche lærer man ikke alt på få år, faktisk siger man, at man lærer igennem hele ens karriere. Hos Martinsen føler man at der er tid og plads til, at man udvikler sig hele tiden. Som elev skal man gerne ind og snuse til alt, hvilket jeg føler, at jeg har fået rig mulighed for. Her er man med i opgaverne fra kunden kontakter Martinsen, til regnskabet er udarbejdet og indberettet.